Maahanmuuttajat mukaan -koulutus tiistaina 18.4.

Pohjois-Karjalan Liikunta yhteistyökumppaneineen järjestää Maahanmuuttajat Mukaan -koulutuksen urheiluseuratoimijoille tiistaina 18.4. klo 16.30-19.00. Koulutus pidetään Pohjois-Karjalan ammattiopistolla Lieksassa. Koulutuksen hinta on 20 euroa, jonka Lieksan Kaupunki maksaa osallistuvien lieksalaisten urheiluseurojen edustajien osalta.

Koulutuksen aikataulu:

16.30 kahvit ja pientä purtavaa

17.00 Ville Elonheimo: Maahanmuuttajien osallistuuden askeleet. Matalan kynnyksen liikunta maahanmuuttajien ja kantasuomalaisten kesken.

18.00 jaloittelutauko

18.10 Atik Ismail: Omia kokemuksia monikulttuurisista peliporukoista. Yhteentörmayksiä ja ystävyyttä.

Ilmoittautumiset viimeistään 11.4. antti.syrjalainen@pokali.fi

Koulutuksen esite löytyy TÄÄLTÄ.

LLUS:n vuosikokous pidettiin torstaina

Lieksan Liikunnan ja Urheilun seurayhtymän vuosikokous pidettiin viime torstaina. LLUS:n säännöissä on määrätty, että seurayhtymä pitää vuoden aikana vain yhden vuosikokouksen. Täten tässä vuosikokouksessa mm. käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja esitellään sekä vahvistetaan tilinpäätös ja toiminnantarkastajan lausunto sekä valitaan kuluvalle vuodelle hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet sekä vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä talousarvio.

LLUS:n hallituksen puheenjohtajan tehtäviä valittiin jatkamaan Jari Jolkkonen. Hallituksen jäseniksi valittiin Tero Mikkonen ja Johanna Mikkonen (Juniori-Hurtat), Rauno Vornanen (Pielisen Ampujat), Jouni Karppinen (Lieksan Hiihtoseura), Herkko Sottinen (Lieksan Into), Arto Suhonen (Pankakosken Valpas), Krista Kettunen (Lieksan Urheilijat), Mika Viertola (Lieksan Rasti) ja Teemu Puumalainen (Lieksan Jigoku). Kokous vahvisti tilinpäätöksen mukaisesti tilikauden ylijäämäksi 178,29 euroa.

Kokouksen pöytäkirja on nähtävänä TÄÄLTÄ.

Jongunjoen Erämaahiihto ja Lasten Laturetki sunnuntaina 12.3.

Sunnuntaina 12.3. järjestetään Nurmijärven kylällä Jongunjoen Erämaahiihto ja Lasten Laturetki. Lähtö hiihtoon on klo 11-12 välillä Nurmijärven kylältä osoitteesta Nurmijärventie 163. Hiihdettävän matkan saa valita 200 metrin ja 21 kilometrin väliltä oman valinnan mukaan.

Hiihdossa ei ole osallistumismaksua. Kaikki hiihtoon osallistuneet lapset saavat laturetkimitalit ja kaikille hiihtäjille on tarjolla lämmintä mehua.

Tapahtuman järjestäjänä on LLUS:n lisäksi Jongunjoen kyläseura.

JongunHiihto2017