Unelmien Liikuntapäivä ensi keskiviikkona

ULP LOGO SUOMI 100 PVM 2017 NEGA PNG

Ensi viikon keskiviikkona, eli 10.5, on valtakunnallinen Unelmien Liikuntapäivä. Lieksan Liikunnan ja Urheilun Seurayhtymä osallistuu liikuntapäivään kolmen lajin voimin. Mukana ovat suunnistus, sähly ja yleisurheilu. Kaikkiin kolmeen lajiin on mahdollista tutustua nyt saman illan aikana, keskiviikkona 10.5. klo 17-19 urheilupuiston alueella.

Suunnistuksessa tarjolla on kolme eritasoista rataa, joista löytyy sopivat vaihtoehdot niin lapsille, uusille harrastajille kuin kuntosuunnistajillekin. Pienimpien lasten kannattaa suunnistaa vanhempiensa seurassa. Lähtö suunnistukseen tapahtuu keskuskentältä. Järjestelyistä vastaa Lieksan Rasti

Sählyä on mahdollisuus kokeilla jäähallissa. Mukaan tarvitset puhtaat kengät jotka eivät jätä jälkiä lattiaan (ei siis ulkokengillä) ja mahdollisuuksien mukaan oman mailan. Muutamia mailoja löytyy myös järjestäjältä. Käynti jäähalliiin on hiekkakentän puolelta. Järjestelyistä vastaa Lieksan Into.

Yleisurheilussa tapahtuu luonnollisesti urheilukentällä ja siellä on mahdollisuus kokeilla mm. pikajuoksua, pituushyppyä, seiväshyppyä ja kuulantyöntöä. Järjestelyistä vastaa Lieksan Urheilijat.

Esite PDF-muodossa: Unelmien Liikuntapäivä, Lieksa 2017.