Kesällä Lieksassa on runsaasti liikuntatarjontaa

Kesäkaudella LLUS:n jäsenseurat järjestävät runsaasti liikuntatarjontaa kaikenikäisille. Tarjolla on toimintaa josta löytyy sopivaa tekemistä niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.

LLUS tarjoaa koulujen 7.6.- 9.8. keskiviikkoisin klo 11-12 keskuskentällä juoksuharjoituksen noin 8-14-vuotiaille. Juoksuharjoitus on ilmainen ja siihen saavat osallistua kaikki halukkaat.

Lieksan Rasti järjestää kuntosuunnistuksia maanantaisin, Lieksan Loiske kirkkovenesoutua tiistaisin ja torstaisin sekä melontaa keskiviikoisin. Lieksan Hurttien jalkapallokoulu on keskiviikkoisin. Lieksan Urheilijoilla on yleisurheilukouluryhmiä 3-12-vuotiaille Keskuskentällä useina päivinä ja lisäksi omat ryhmät Jamalin sekä Vuoniskylien kouluilla. Lieksan Taitoluistelijoiden Liikennepuisto palvelee maanantaista lauantaihin.

Tarkemmat ajat ja paikat löytyy ”Tapahtumat ja harjoituskalenteri” -välilehdeltä sekä seurojen nettisivuilta.

Ohjattujen toimintojen lisäksi liikuntaa kannattaa harrastaa omatoimisesti. Suurin osa liikuntapaikoista on vapaassa käytössä päivisin ja usein iltaisinkin pääsee omatoimisesti liikkumaan. Lisäksi esimerkiksi suunnistusta voi harrastaa Lieksan Rastin nettisivuilta löytyvillä kiintorastireiteillä ja Urheilupuistossa, Saavalla ja Hiihtokeskuksessa olevillä MOBO-suunnistusradoilla joissa kartan saa ladattua kännykkäsovelluksen avulla.