Juoksuharjoituksia junnuille ja juoksukoulutusta ohjaajille, valmentajille ja vanhemmille

LLUS:n tarjoamia ilmaisia juoksuharjoituksia pidetään keskiviikkoisin klo 11-12 Keskuskentällä. Ensimmäinen kerta on jo huomenna ja harjoitukset jatkuvat koko koululaisten kesäloman ajan ellei toisin ilmoiteta. Harjoitukset soveltuvat noin 8-14-vuotiaille ja siihen voivat osallistua niin urheiluseuroissa harjoittelevat kuin kaikki muutkin. Harjoituksiin osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, kokoontuminen harjoituksen alussa juoksusuoran maalin kohdalla. Pääpaino harjoituksissa on oikean juoksutekniikan opettelussa, erilaisissa juoksuharjoitteissa sekä juoksunopeuden kehittämisessä. Ohjaajana toimii LLUS:n seurakoordinaattori Anssi Vänskä.

Ohjaajille, valmentajille ja nuorten urheilijoiden vanhemmille järjestetään juoksuharjoittelun koulutus keskiviikkona 14.6. klo 19-20 Keskuskentällä. Koulutuksessa pääpaino on oikean juoksutekniikan opettamisessa, juoksunopeuden lisäämisessä sekä muutamien juoksuharjoitteiden läpikäynnissä. Tähän koulutukseen on ennakkoilmoittautuminen tiistaihin 13.6. mennessä osoitteeseen anssi@llus.fi. Minimiosallistujamäärä koulutukseen on 3 osallistujaa. Kouluttajana on seurakoordinaattori Anssi Vänskä